Kapiten ostaje – Veličkoviću novi ugovor u Partizanu

Novica Veličković, kapiten KK Partizan, produžio je saradnju sa klubom na još godinu dana, saopšteno je na sajtu beogradskog tima.

Izvor: PT

Petak, 10.08.2018.

14:24

Kapiten ostaje – Veličkoviću novi ugovor u Partizanu
Foto: Starsport

Veličković je time potvrdio da ostaje u Partizanu, pošto mu je ovog leta istekao ugovor i bio je slobodan igrač.

Košarkaš koji se po broju odigranih utakmica u crno-belom dresu nalazi na trećem mestu večne liste, u ponedeljak će se pojaviti na prvom ovosezonskom treningu Partizana.

"Već sam mnogo puta istakao šta za mene znači igranje u dresu Partizana. Kolika je to čast i kolika je privilegija biti kapiten najvećeg kluba u regionu. Odnos između Partizana i mene je odavno čvršći od bilo kog ugovora, tako da je ovo danas bila samo formalnost. Važnije od toga je da u ponedeljak krećemo sa radom, da su nam ambicije na nivou renomea kluba i da znamo koliko težak put nas čeka do ostvarenja tih ambicija", poručio je kapiten crno-belih.

Novica je dete Partizana, a u karijeri igrao je još za Real Madrid, Megu, Bamberg i Trabzonspor. Drugi mandat u crno-belom dresu traje mu od 2016. godine, a prethodno je u klubu bio od 2004. do 2009.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: