Milojević Terziću: Šta sam ti rekao, koga ćemo izvući? (VIDEO)

Uprava i stručni štab Crvene zvezde poprilično mirno su dočekali potencijalne protivnike u nastavku kvalifikacija za evropska takmičenja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.08.2018.

17:02

Milojević Terziću: Šta sam ti rekao, koga ćemo izvući? (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot/Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde igraće sa pobednikom dvomeča Salcburg – Škendija ukoliko se plasiraju u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

To bi trebalo da bude austrijski predstavnik koji važi za velikog favorita u duelu sa Makedoncima.

Čelnici Zvezde su zajedno gledali žreb, a trener Vladan Milojević kao da je znao koga će izvući.

"Šta sam ti rekao, koga ćemo izvući?", upitao je generalnog direktora Zvezdana Terzića.

"Red Bul?", pitanjem je potvrdio Terzić, a obojici je bilo draže što je izbegnut šampion Holandije PSV.

Ukoliko crveno-beli ne opravdaju status favorita protiv Spartaka Trnave u III kolu kvalifikacija za LŠ, boriće se sa Slovencima ili Fincima za Ligu Evrope.

Favorit u duelu Olimpije i Helsinkija na papiru je svakako tim iz Ljubljane, koji je nakon gašenja originalnog kluba "vaskrsao" 2005, a na njegovom čelu je bivši vlasnik engleskih premijerligaša Lestera i Portsmuta, biznismen srpskog porekla Milan Mandarić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: