Anemičnom Partizanu ne pomaže ni promena trenera!

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno bez golova (0:0) protiv lučanske Mladosti u nedeljnoj utakmici trećeg kola Superlige Srbije.

Izvor: LN

Nedelja, 05.08.2018.

18:30

Anemičnom Partizanu ne pomaže ni promena trenera!
Starsportphoto

Partizan, koji je pre dva dana ostao bez trenera jer je sa Miroslavom Đukićem raskinuta saradnja, a kojeg je sa klupe predvodio Žarko Lazetić, odigrao je još jednu veoma lošu i anemičnu utakmicu.

Vicešampion Srbije nije na pravi način ugrozio gol rivala niti jednom i napravio novi kiks, posle kojeg je ostao na osmom mestu sa četiri boda, pet manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

Mladost ima bod više i nalazi se tri pozicije iznad.

Iako se očekivalo da će igrači Partizana imati neku reakciju na "šok" terapiju posle utakmice sa Trakajem, desilo se isto što i prethodnih nedelja – odigrali su potpuno anemično.

Činilo se da su krenuli ofanzivnije, ali je potvrda stigla posle nekoliko minuta da je to samo prividno stanje na terenu. Sve do finiša utakmice nije bilo apsolutno nikakvih prilika, osim u 13. minutu kada je viđena sumnjiva situacija kod starta nad Gomešom.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Napadač sa Zelenortskih ostrva je pred pauzu propustio najbolju šansu, kada je sa ivice peterca promašio okvir gola, dok u drugom delu nisu pomogle ni Lazetićeve izmene.

Priliku su dobili Đorđe Ivanović, Ognjen Ožegović i Saša Ilić, ali ni oni nisu doprineli boljoj igri.

Mladost se sjajno branila u Humskoj, čekala priliku iz kontri i polukontri, pa će sigurno zadovoljna nazad u Lučane jer je osvojila važan bod.

S druge strane, novi trener Partizana Zoran Bata Mirković imaće pune ruke posla da vrati ekipu na pobednički kolosek jer je već za nekoliko dana, tačnije u četvrtak, očekuje duel sa danskim Noršelendom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Očekivano, po poslednjem sudijskom zvižduku usledili su povici sa tribina i teranje uprave.

Live blog utakmice Partizan – Mladost možete pogledati i OVDE.

Tok meča:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

486 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: