Stanisavljević blistao, Radnički se dostojanstveno oprostio od Evrope

Fudbaleri Radničkog remizirali su sa Makabijem 2:2 pa su zbog poraza u Izralu od 2:0 završili svoj nastup u Evropi ove sezone.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Četvrtak, 02.08.2018.

20:50

Stanisavljević blistao, Radnički se dostojanstveno oprostio od Evrope
Foto: StarSport

Nišlije su golovima sjajnog Aleksandra Stanisavljevića nadoknadili dva gola zaostatka na "Čairu" i dostojanstveno se oprostili od međunarodne scene.

Makabi je odigrao rezervisano u Nišu, ali je ipak prvi poveo u 33. minutu, Radovan Pankov je postigao autogol posle sjajne kombinacije Atara i Mihe.

Samo pet minuta kasnije gosti duplirao prednost posle sjajne solo-akcije Atara, minut pre kraja poluvremena Stanisavljević posle dodavanja Nome uspeva da zatrese mrežu Makabija i smanji rezultat.

U nadoknadi vremena Rajković se istakao na golu izraelskog velikana posle šuta Ranđelovića i sprečio izjedačenje pred odmor.
Foto: StarSport
Usledila je sjajna igra Nišlija u drugom poluvremenu, na momente su dominirali terenom, pretili su Makabiju iz svih pozicija, ali je Rajković bio nesavladiv.

Međutim, pola sata pre kraja Stanisavljević je opet pronašao "rupu" i drugi put zatresao mrežu Makabija na Čairu.

Tražio je tim Nenada Lalatović preokret i pobedu za oproštaj, ali Makabi je u završnici potpuno "umrtvio" igru i remijem "overio" plasman u treće kolo.

Makabi će u narednoj rundi kvalifikacija za LE igrati sa jermenskim Pjunikom. Radnički se nažalost nije pridružio Partizanu i Spartaku koji su u četvrtak izborili mesto u trećem kolu.

Tok meča mogli ste da pretite u LIVE BLOGU:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: