Simić se vratio u Zvezdu i potpisao na četiri godine

Srpski fudbaler Veljko Simić vratio se posle pet godina u Crvenu zvezdu i potpisao četvorogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.07.2018.

14:38

Simić se vratio u Zvezdu i potpisao na četiri godine
Foto: FK Crvena zvezda

Simić je Zvezdu napustio još kao 18-godišnjak, iz omladinske škole je prešao u švajcarski Bazel, ali nije odigrao nijednu utakmicu za prvi tim kluba sa Sent Jakobsa.

U međuvremenu je igrao na pozajmicama u Domžalama, Šafhauzenu i Kijasu, da bi 2017. prešao u Vintertur.

Posle samo tri nastupa u ovom švajcarskom klubu vratio se početkom ove godine u Srbiju i zaigrao za Zemun, za koji je postigao pet golova u Superligi.

"Emocije su najpozitivnije moguće, po drugi put sam u klubu gde sam i počeo i kojem mogu reći da pripadam. Jako mi je drago što sam dobio drugu šansu. Očekivanja u Crvenoj zvezdi su uvek maksimalna, siguran sam da ćemo i ove godine igrati ponovo u Evropi. U domaćem prvenstvu uvek ćemo se truditi da igramo do samog kraja. Neće mi biti problem da se uklopim, poznajem nekolicinu igrača, Stojkovića, Radonjića, Jovičića", rekao je Simić na predstavljanju na "Rajku Mitiću".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: