Bogdan izazvao Dončića: Dođi jedan na jedan

Bogdan Bogdanović, srpski košarkaš, izazvao je Slovenca Luku Dončića na duel jedan na jedan, ali u jednoj video igrici.

Izvor: LN

Subota, 28.07.2018.

23:08

Bogdan izazvao Dončića: Dođi jedan na jedan
Foto: Starsport

Bogdanović je objavio sliku na Tviteru kako gostuje u studiju finalnog turnira igrice "Overwatch", gde će vršiti neku ulogu stručnog konsultanta.

Dončić je na to odgovorio sa "Gledaj moju igricu... dobro sam te naučio", šaljivo 'prozivajući' Bogdana i audirajući na to da i on igra popularni Overvoč.

Bogdanoviću se nije svideo komentar mlađeg kolege, pa mu je uz smeh napisao da "dođe jedan na jedan", ne bi li ga pobedio u navedenoj igrici.

Srbin i Slovenac će uskoro imati priliku da se obračunaju i na košarkaškom parketu, s obzirom da Bogdan ulazi u drugu godinu ugovora sa Sakramento Kingsima, a Luka će od naredne sezone nastupati za Dalas Maverikse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: