SIM: Pune tribine u finalu fudbala, između 2 vatre, odbojki

Završni mečevi državnog finala Sportskih igara mladih Srbije (SIM) odigrani su u četvrtak u malom fudbalu, između dve vatre, odbojci i odbojci na pesku.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.07.2018.

16:09

SIM: Pune tribine u finalu fudbala, između 2 vatre, odbojki
Foto: SIM

Tribine terena Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji bile su ispunjene do poslednjeg mesta na svečanoj Ceremoniji otvaranja i priređen je još jedan dan za pamćene u organizaciji SIM Srbije.

"Presrećna sam kada vidim ovako nešto. Sportske igre mladih su tu za decu Srbije. Zajedno uz pomoć Vlade, sponzora, partnera i medija napravili smo spektakl. Svi smo ponosni, a najbolji će predstavljati zemlju i gradove na Medjunarodnom finalu u Splitu u avgust", istakla je Ivana Jovanović, predsednica SIM Srbije.
Foto: SIM
Sportska direktorka Igara Zorica Mijatović, zadužena za takmičarski deo, dodala je da sve protiče u najboljem redu i da svi uživaju.

"Prva grupa mladih sportista prezadovoljna je otišla u svoje gradove. Puno je novih poznanstava, a najbolji obezbedjuju plasman na Međunarodno finale u Splitu. Igre su pokazale da su zakon", poručila je Mijatovićeva.

Veliko regionalno finale SIM u Splitu održava se 20-26. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: