Spektakl se sprema – održan žreb Sportskih igara mladih

Žreb za državno finale petih Sportskih igara mladih Srbije (SIM) održan je u beogradskom hotelu M.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.07.2018.

22:56

Spektakl se sprema – održan žreb Sportskih igara mladih
Foto: Sportske igre mladih

Žreb je održan uz učešće predstavnika finalista i podršku velikih imena srpskog sporta kao što su Milica Mandić, Marina Maljković i Igor Butulija.

Svečanom izvlačenju parova prisustvovao je i potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije Žarko Zečević, kao i generalni sekretar Đorđe Višacki.

Finalna takmičenja počinju sutra na Adi Ciganliji, a u naredna četiri dana za naziv najboljih u Srbiji i plasman na regionalno finale u Splitu od 20. do 26. avgusta boriće se tačno 1.715 učesnika.

U utorak i sredu na programu su rukomet, basket 3 na 3, tenis, stoni tenis i šah, dok će se mali fudbal, između dve vatre, odbojka na pesku i odbojka održati 26. i 27. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: