Crna nedelja za crno-bele: Ožegović u bolnici, povredio se i Tošić

Po crnom će pamtiti Partizan 22. jul u Surdulici, osim Partizana crno-beli su ostali i bez dvojice igrača.

Izvor: B92

Nedelja, 22.07.2018.

21:17

Crna nedelja za crno-bele: Ožegović u bolnici, povredio se i Tošić
Foto: StarSport

Zbog povrede je sredinom drugog poluvremena izašao Zoran Tošić, dok je u finišu meča jak udarac u glavu dobio Ognjen Ožegović usled koga je na kratko izgubio svest.

Ožegović je zbog simptoma potresa mozga prevezen u Zdravstveni centar Surdulica na snimanje gde je utvrđeno da nema krvarenja niti neuroloških smetnji. Dalja ispitivanja će se vršiti u Beogradu.

On je dobio udarac laktom u potiljak u borbi za poziciju sa štoperom Radnika, neko vreme je ležao na terenu pre nego što je sudija dozovlio lekarskim ekipama da uđu na teren.

Medicinski tim Partizana i Radnika je nekoliko minuta ukazivao pomoć Ožegoviću, koji je po okončanju utakmice odvezen ambulantnim kolima u lokalnu bolnicu.

Videćemo da li će Ožegović i Tošić biti spremni za četvrtak, kada Partizan dočekuje litvanski Trakaj u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: