Martić bolja od Buzarnesku, sa Sevastovom za titulu

Hrvatska teniserka Petra Martić plasirala se u finale turnira u Bukureštu pobedom nad domaćom teniserkom Mihaelom Buzarnesku u dva odigrana seta.

Izvor: LN

Subota, 21.07.2018.

17:07

Martić bolja od Buzarnesku, sa Sevastovom za titulu
Photo by Christopher Lee/Getty Images for LTA

Martićeva je jednog časa i 45 minuta igre 'odnela' pobedu nad Rumunkom rezultatom 6:4, 6:4.

Petra je na 5:3 u prvom setu imala tri vezane set lopte pri riternu, ali je od tog trenutka Buzarnesku vezala sedma poena i došla do 0:30 u sledećem gemu, tačnije na dva poena od izjednačenja.

Hrvatica tada osvaja četiri poena zaredom i dolazi do prve deonice meča, a u drugom delu susreta pravi jedan brejk, koji je bio dovoljan za plasman u finale.

Ona se u meču za titulu sastaje sa letonskom teniserkom Anastasijom Sevastovom, kojoj je meč posle ubedljivih 6:1 u prvom setu predala slovenačka teniserka Polona Hercog.

Turnir u glavnom gradu Rumunije je iz kategorije "internacional" igra se za ukupan fond od 250.000 dolara, a titulu nije uspela da odbrani Irina-Kamelija Begu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: