Ben: Videli smo da veliki tim ne znači ništa

El Fardu Ben, strelac prvog pogotka za Crvenu zvezdu protiv Spartaksa, svestan je važnosti pobede koju je ostvario njegov tim.

Izvor: B92

Utorak, 17.07.2018.

23:19

Ben: Videli smo da veliki tim ne znači ništa
Starsportphoto

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su letonski Spartaks 2:0 (0:0) i plasirali se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Veoma je bilo važno za nas jer smo znali da ovakve utakmice umeju da budu teške. Pokušavali smo, uspeli da postignemo gol i moramo da nastavimo da se borimo u sledećoj rundi. Svi mečevi će biti ovakvi, zbog toga moramo da budemo maksimalno koncentrisani", rekao je Ben.

On je dao gol u 78. minutu, kada je posle udarca glavom Pavkova loptu sačekao na drugoj stative.

"Pokazali smo da smo bolji od njih i bilo je veoma važno za tim, ali i za mene lično. Pokušavali smo i imao sam sreće da postignem pogodak".

Međutim, odmah je pogledao ka sudiji da vidi da li se našao u nedozvoljenoj poziciji.

"Da, sada nikada ne znamo da li je ofsajd ili ne. Gledao sam da li je ofsajd ili ne".

U sledećem kolu će srpski šampion igrati protiv litvanske Suduve koja je iznenadila i izbacila APOEL.

"Videli smo da veliki timovi ne znače ništa. Svako može da pobedi svakoga. Mi znamo šta je potrebno da radimo, a to je da igramo sve bolje", zaključio je Ben.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: