"Azar bi trebalo da ode iz Čelsija, sad je na vrhuncu"

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martines rekao je da bi Eden Azar trebalo da razmisli o odlasku iz Čelsija, kako bi napredovao u karijeri.

Izvor: LN

Utorak, 17.07.2018.

15:25

Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Azar je za reprezentaciju Belgije postigao tri gola i imao dve asistencije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, na kome je ekipa zauzela treće mesto.

Azar je posle pobede protiv Engleske od 2:0 u meču za treće mesto, nagovestio odlazak iz Čelsija, a selektor misli da taj fudbaler ima kvalitet da igra za najbolje svetske ekipe.

Britanski mediji juče su preneli da je Azar tražio od uprave Čelsija da ga stavi na transfer listu.

"Sada bi moglo da bude najbolje vreme za Azara da proba nešto drugo. On je igrač koji ima potrebnu zrelost da bude vođa. Njegova igra zasniva se na velikom talentu. Azar bi mogao da predvodi novi projekat kluba bilo gde u svetu. On je na vrhuncu, uklopio bi se u svaki tim", rekao je Martines, preneo je Skaj.

Martines je naveo da bi bio vrlo iznenađen da Čelsi nije dobio nijednu ponudu za Azara.

"Igračima su potrebni novi izazovi i novi projekti. Možda je sada pravo vreme i za Čelsi i za Azara da se rastanu", dodao je Martines.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: