Liga šampiona: Ebesilio počinje, Zvezda želi korak bliže eliti

Crvena zvezda dočekuje u 20.30 Spartaks Jurmalu u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor:

Utorak, 17.07.2018.

10:44

Liga šampiona: Ebesilio počinje, Zvezda želi korak bliže eliti
StarSport

Šampion Srbije odigrao je bez golova u Rigi prošle nedelje, pa ga dalje vodi trijumf bilo kojim rezultatom.

Trener Vladan Milojević priznao je da ima određene dileme na poziciji napadača, posle odlaska Aleksandra Pešića, odnosno povrede novajlije Nikole Stojiljkovića na gostovanju u Letoniji, ali i da veruje da će uspeti da napravi pravi izbor.

"Imam dilemu, kuburilii smo sa štoperima, rešili to pitanje, a sada imamo takvu situaciju u napadu. Eto, to je život... Pešić je otišao i videćemo koje rešenje ćemo da izaberemo. Očekujem da odigramo dobru utakmicu, spremni smo", rekao je Milojević u najavi meča, koji ne može da računa i na Slavoljuba Srnića zbog povrede.

Očekuje se da u samom špicu bude Milan Pavkov i dobije novu šansu, pošto se ispromašivao u Rigi, tu je i mladi Dejan Joveljić, a postoji mogućnost i da se El Fardu Ben nađe najbliže golu protivnika. U protokolu ponovo nema Dejana Melega, takođe zbog povrede, dok se očekuje da se vezista Lorenco Ebesilio, jedno od najvećih pojačanja, nađe u startnoj postavi.

S druge strane, trener Spartaksa Aleksandar Grišin ocenio je da oba tima imaju podjednake šanse za prolaz.

"Ne bismo bili ovde da strahujemo od bilo čega, a posebno ne od 'katastrofe'. Da se plašimo bili bismo kod kuće. Šanse oba tima su podjednake i kvalitet treba da se pokaže na terenu. U prvom meču smo pokazali sa možemo da budemo jednaki", rekao je Grišin

Pobednik ovog dvomeča igraće u narednoj rundi sa boljim iz susreta APOEL Nikozije i Suduve, a Litvanci na Kipar dolaze sa dva gola prednosti (3:1).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: