Vojvodina dovela grčkog levog beka

Dosadašnji fudbaler Slovana iz Bratislave Grk Dijamantis Huhumis od danas je novi igrač Vojvodine, objavljeno je na sajtu novosadskog kluba.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 12.07.2018.

22:00

Vojvodina dovela grčkog levog beka
Foto: Getty Images

Huhumis (23), koji igra na poziciji levog beka, potpisao je ugovor do 2020. godine.

"Srećan sam što sam došao u Vojvodinu, klub koji ima veliku tradiciju ne samo u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji, već i u Evropi. Zahvaljujem treneru, predsedniku kluba i čitavoj upravi na tome što su mi ukazali poverenje i veoma sam ponosan što ću nositi dres ovog kluba. Poznato je da izmedju srpskog i grčkog naroda vlada bratski i prijateljski odnos, te stoga mnogo volim Srbiju i to će mi biti dodatni motiv da dam sve od sebe u Vojvodini", rekao je Huhumis.

Huhumis je u Grčkoj prošao omladinsku školu Panatinaikosa, za čiji prvi tim je odigrao 59 utakmica, postigao jedan gol i osvojio Kup Grčke. On je takodje nastupao i za mladje reprezentativne selekcije te zemlje.

Prošle sezone je za Slovan iz Bratislave odigrao 20 utakmica, zabeležio četiri asistencije i osvojio Kup Slovačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: