Savić: Iznenađeni smo, želeli smo pobedu

Fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić, Filip Stojković složili su se da je ekipa propustila mnogo prilika u remiju sa Spartaksom (0:0).

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2018.

21:45

Savić: Iznenađeni smo, želeli smo pobedu
StarSport

"Bila je teška utakmica, nismo odigrali baš kako umemo, imali smo šanse, nismo ih iskoristili, dok je protivnik bio vrlo čvrst. Dobri smo bili na pripremama, ali danas nismo to pokazali iako smo se trudili", rekao je Savić novinarima posle utakmice u Rigi.

Kapiten crveno-belih naglasio je da Spartaks nije potcenjen.

"Iznenađeni smo samo rezultatom, jer smo želeli da pobedimo", kazao je on.

Desni bek Filip Stojković žali za propuštenim prilikama.

"Imali smo par šansi koje nismo iskoristili, na kraju su i oni mogli da nas kazne. Imali smo veliku želju, ali nismo uspeli. Siguran sam da ćemo dati 300 odsto mogućnosti i zasluženo proći dalje", rekao je Stojković.

Revanš utakmica 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Spartaksa na programu je sledećeg utorka u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: