Zvezda pokušava da vrati Boaćija

Crvena zvezda pokušava da vrati svog najboljeg strelca iz prve polovine prošle sezone, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2018.

13:59

Zvezda pokušava da vrati Boaćija
Foto: StarSport

Crveno-beli već dve nedelje pregovaraju sa kineskim Đangsu Suningom u vezi sa pozajmicom napadača iz Gane i optimisti su po tom pitanju.

Adut srpskog šampiona je kolumbijski napadač Duvan Sapata, koga Đangsu pokušava da dovede iz Sampdorije.

Ukoliko Kinezi budu uspešniji od konkurencije, među kojoj je Atalanta, i dovedu Kolumbijca za 26 miliona evra, onda je realno očekivati da puste Boaćija u Zvezdu, bar za prvi deo predstojeće sezone, što i očekuju u Zvezdi.

Zvezda je prošlog januara prodala Boaćija Đangsuu za 5,5 miliona evra. On je odigrao samo osam utakmica i postigao dva gola uz jednu asistenciju.

Crveno-beli su pre dva dana prodali svog najboljeg strelca iz prošle sezone Aleksandra Pešića klubu iz Saudijske Arabije za 4,2 miliona evra.

Srpski šampion u sredu počinje sezone u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Gostuje letonskom prvaku Spartasku u Rigi od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: