Živković: Ubeđen sam u pobedu nad Maltežanima

Golman Radničkog iz Niša Mladen Živković izjavio je da ekipa sa mnogo optimizma očekuje duel protiv malteške Gzire na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Utorak, 10.07.2018.

15:34

Živković: Ubeđen sam u pobedu nad Maltežanima
Foto: StarSport

Utakmica između Radničkog i Gzire igra se u četvrtak na Čairu od 21 sat.

"Naravno da verujem u naš u uspeh i plasman u drugo kolo kvalifikacija, ali znam da nam protiv Gzire neće biti lako kao što mnogi misle. Radi se o zanimljivoj ekipi koja predstavlja pravu legiju stranaca. Odgledali smo njihove mečeve u preliminarnoj fazi protiv Santa Hulije i mogu da kažem da se radi o čvrstoj i odgovornoj ekipi. Ipak, uz poštovanje prema njima, mi smo ubeđeni da ćemo ostvariti cilj", rekao je Živković za klupski sajt.

On je dodao da je već posle priprema jasno da će Nišlije sa novim trenerom Nenadom Lalatovićem igrati ofanzivnije, što će se sigurno dopasti navijačima, koji su redovima na blagajnama pokazali da jedva čekaju evropske mečeve.

"Očigledno je da su naši navijači i sve Nišlije prepoznali trenutak i odlučili da nas maksimalno podrže u meču kojim će se naš klub vratiti u Evropu nakon više od tri decenije. Mi zaista očekujemo pravi "vetar u ledja" sa tribina tokom svih 90 minuta i verujemo da ćemo na Maltu poneti lepu zalihu", istakao je Živković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: