Spartak vodi besplatno na "Karađorđe", gužva na "Čairu"

Crvena zvezda i Partizan nisu jedini srpski klubovi koji će ove nedelje nastupiti u kvalifikacijama za Evropu, tu su još Spartak Subotica i Radnički Niš.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.07.2018.

16:25

Spartak vodi besplatno na
Foto: StarSport

Spartak će posle osam godina nastupiti na međunarodnoj sceni, a rival će mu biti Kolerejn iz Severne Irske.

Međutim, Subotičani neće ugostiti rivala na svom stadionu već na novosadskom Karađorđu. Kako bi imali što veću podršku, obezbedili su besplatan prevoz i ulaznice za zainteresovane navijače.

U međuvremenu, Radnički se vratio u Evropu posle čak 35 godina, pa ne čude redovi ispred blagajni na niškom "Čairu" nekoliko dana pre utakmice.
Nišlije u četvrtak dočekuju Gziru sa Malte, a sudeći po prodaju ulaznica izvesno je da će izabranici trenera Nenada Lalatovića imati ozbiljan "vetar u leđa" sa tribina.

Ulaznice za ovaj meč koštaju 400 dinara za severnu i južnu tribinu, a 600 za istočnu i zapadnu.

Oba meča igraju se u četvrtak, Spartak i Kolerejn od 20:45 časova, a Radnički i Gzira od 21:00. Prethodno u 20:15 počinje duel Partizana i Rudara u Nikšiću.

Dan ranije Crvena zvezda gostuje Spartaksu u Rigi, a utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona počinje od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: