Maljković primio predstavnike SIM pred državno finale

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković u svom kabinetu primio je predstavnike Sportskih igara mladih (SIM).

Izvor: LN

Ponedeljak, 25.06.2018.

15:15

Maljković primio predstavnike SIM pred državno finale
Foto: Sportske igre mladih

Maljković je ugostio predsednicu SIM Srbije Ivanu Jovanović, njenu asistenkinju Mariju Mihajlović i Slobodana Đurića, direktora Sektora za informisanje.

"Međunarodni olimpijski komitet, je pre mnogo godina našoj krovnoj organizaciji pružio podršku u razvoju Sportskih igara mladih u regionu. SIM Srbije je ove godine od OKS-a i Maljkovića dobio podršku. Nama svaka podrška mnogo znači, a na ovu smo posebno ponosni", rekla je Jovanović.

Ona se zahvalila OKS-u i predsedniku Maljkoviću na velikoj podršci.

"Prijateljski i srdačan razgovor sa Božom Maljkovićem, čovekom koji je živa legenda, instucija i enciklopedija, uvek prija i zadovoljstvo mi je što smo imali priliku da se sretnemo i porazgovaramo", dodala je Jovanović.

SIM su ove godine punile Trgove i terene u gradovima širom Srbije, a veliko državno finale održava se od 23. do 29. jula kada će biti poznati svi putnici na Međunarodno finale u Splitu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: