Đoković: Težak poraz, ali forma je došla u pravom trenutku

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, rekao je posle poraza od Marina Čilića u finalu Kvinsa da na meč mora da gleda sa pozitivne strane.

Izvor: PT

Nedelja, 24.06.2018.

19:00

Đoković: Težak poraz, ali forma je došla u pravom trenutku
Foto: Getty Images

"Čestitam Marinu na sjajnoj nedelji. Ovo je težak poraz za mene, ali moram da gledam sa pozitivne strane. Nisam igrao godinu dana finale i biti u njemu je lep osećaj", rekao je Novak nakon duela.

Nekada najbolji teniser sveta ispustio je pobedu nad Čilićem, pošto je vodio sa 1-0 u setovima i 4:1 u taj-brejku drugog. Hrvatski igrač uspeo je da se vrati, dobije set i na kraju meč.

Ipak, Đoković iza sebe ima sjajnu nedelju, u finalu je posle velike borbe izgubio od prošlogodišnjeg finaliste Vimbldona i sigurno da raduju ovakve partije pred najveći teniski turnir.

"Baš je došla (forma) u pravom trenutku, Vimbldon je najvažniji turniru u našem svetu i imao sreće da ga osvojim tri puta", kazao je Novak.

Vimbldon na programu je od drugog do 15. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: