Obradović dovodi Teodosića u Fenerbahče?!

Kapiten Srbije i član Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić nalazi se na meti Fenerbahčea, pišu turski mediji.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 21.06.2018.

12:48

Obradović dovodi Teodosića u Fenerbahče?!
Foto: StarSport

Trener Željko Obradović želi da iskoristi situaciju ukoliko Klipersi raskinu saradnju sa Teodosićem, godinu dana pre isteka ugovora, i dovede zemljaka u Istanbul.

Klipersi imaju opciju da do 15. jula otpuste Teodosića i plate mu 2,1 milion dolara, što je za 4,2 miliona manje nego što mu pripada u drugoj sezoni, i ozbiljno razmatraju o tome zbog čestih povreda srpskog plejmejkera.

Isto tako i Teodosić razmišlja o povratku u Evropu, a Fenerbahče je jedan od klubova koji može da isprati visoke finansijske zahteve.

Teodosić, koji je zbog povrede stopala propustio 37 mečeva prošle sezone, u NBA ligi prosečno je beležio 9,5 poena, 4,6 asistencija i 2,8 skokova po utakmici.

Pored bivšeg košarkaša FMP-a, Olimpijakosa i moskovskog CSKA, Obradović je zainteresovan i za Amerikanca Malkolma Dilejnija iz Atlante.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: