LE: Partizan može Zvezdinim putem, Ferencvaroš možda u Nišu

FK Partizana, ukoliko eliminišu Rudar iz Pljevlje, u drugom kolu kvalifikacija za LE igraće protiv boljeg iz susreta između Irtiša i tima iz predkvalifikacija.

Izvor: B92

Sreda, 20.06.2018.

15:00

LE: Partizan može Zvezdinim putem, Ferencvaroš možda u Nišu
Foto: Getty Images

Ukoliko ne bude velikih iznenađenja, crno-bele bi mogli put kazahstanskog Pavlodara na duel sa ekipom koju je prošle godine eliminisala ekipa Crvene zvezde.

Protivnik Spartaka iz Subotice, koji se u prvom kolu sastaju Kolerajnom iz Severne Irske, biće Sparta iz Praga, još jedan tim koji je šampion Srbije eliminisao na putu ka grupnoj fazi prošle sezone.

Poslednji predstavnik Srbije u najmasovnijem takmičenju UEFA, niški Radnički u prvom kolu čeka pobednika duela između andorske Santa Hulije i malteškog Zira, dok će se u eventualnom drugom sastati sa Makabijem iz Tela Aviva ili Ferencvarošem.

Utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope igraju se 12. i 19. jula, a druge runde 26. jula i 2. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: