Lenard doživeo sudbinu Lebrona i Durenta – navijači pale dresove

Pojedini navijači San Antonio Sparsa pokazali su šta misle o želji Kavaja Lenarda da bude trejdovan iz Teksasa u Los Anđeles.

Izvor: B92

Subota, 16.06.2018.

21:04

Lenard doživeo sudbinu Lebrona i Durenta – navijači pale dresove
Getty Images

ESPN je u petak javio da Lenard želi trejd u Los Anđeles Lejkerse, posle čega je usledila reakcija navijača koji su krenuli da pale dresove sa "Kandžinim" prezimenom i brojem 2.

Slična situacija desila se superstar igračima još dva puta.

Prvo sa Lebronom Džejmsom 2010. kada je prelazio iz Klivlend Kavalirsa u Majami Hit, a onda i šest godina kasnije kada je Kevin Durent iz Oklahome prešao u Golden Stejt Voriorse.

Razlika u odnosu na Džejmsa i Durenta je što Lenard još uvek nije napustio Teksas.

Sve utakmice na kojima sam bio... napravili smo te igračem kakav si danas. Iskoristio si nas za prsten i sada pokušavaš da odeš kući", napisao je jedan od fanova Sparsa.

Lenard navodno hoće da se vrati u Los Anđeles zato što je rođen u LA, dok je koledž pohađao u San Dijegu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: