"NIS otvorena škola tenisa 2018" u Novom Bečeju

"NIS otvorena škola tenisa" je održana 16. juna u Novom Bečeju.

Izvor: B92

Subota, 16.06.2018.

23:24

Foto: Teniski savez Srbije

Sedmu godinu za redom NIS i TSS u saradnji sa u OŠ Josif Marinković Novi Bečej organizovali su školu mini tenisa.

Sportska manifestacija za decu održana je u okviru akcije "Sport za najmlađe" i privukla je pažnju velikog broja mladih ljubitelja sporta.

Mališani su imali prilike da se upoznaju sa osnovama tenisa, ali i da utvrde već stečeno znanje. Uz korišćenje mini terena, malih reketa i lakih loptica, deca su savladavala prve teniske korake uz primenu vežbi i angažovanih igara.

Program "NIS otvorene škole tenisa" namenjen je deci uzrasta od 7 do 14 godina. Stručni treneri i oprema prilagođena deci školskog uzrasta, omogućavaju lakše savladavanje veštine igranja tenisa, a samim tim i približavanja sporta deci, što je i cilj ove akcije.

"NIS otvorena škola tenisa" predstavlja zajedničku akciju kompanije i Teniskog saveza Srbije, koja se organizuje već sedmu godinu zaredom. U skladu sa sloganom "Budućnost na delu" i društvenom odgovornošću kao strateškim opredeljenjem, NIS ovom i sličnim akcijama nastoji da promoviše bavljenje sportom i afirmiše sportske vrednosti, pre svega kod najmlađe populacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: