'Paklen' žreb za Novaka u Kvinsu

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, u prvom kolu turnira u Kvinsu igraće protiv kvalifikanta.

Izvor: PT

Subota, 16.06.2018.

14:57

'Paklen' žreb za Novaka u Kvinsu
Foto: Getty Images

Nekada najbolji igrač sveta iz kvalifikacija može da dobije nezgodne igrače poput Tanasija Kokinakisa, Džona Milmana, Tejlora Frica...

Već u potencijalno drugom kolu Novaka čeka drugi nosilac na Grigor Dimitrov, što će biti i najveći ispit srpskog igrača sve do finala.

U četvrtini finala Đokovićev protivnik eventualno bi bio Tomaš Berdih, dok bi u u polufinalu mogao da 'naleti' na Kevina Andersona ili Džeka Soka.

Na drugoj strani žreba su Marin Čilić (1), David Gofan, Sem Kveri, Kajl Edmund, ali i Endi Mari koji se posle skoro godinu dana vraća tenisu.

Novak je posle eliminacije na Rolan Garosu kazao da ne zna da li će igrati na travi, međutim nekoliko dana kasnije potvrdio je da će igrati u Kvinsu i na Vimbldonu.

Đoković će u Kvinsu učestvovati i u dublu, i to sa Stenom Vavrinkom. Njih dvojica u prvom kolu igraju protiv Tomaš Berdih i Fernanda Verdaska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: