Sjajna Aleksandra spasla meč loptu, na korak do prve titule!

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u finale turnira u Hertogenbošu, pošto je pobedila Amerikanku Koko Vandevege.

Izvor:

Subota, 16.06.2018.

14:40

Sjajna Aleksandra spasla meč loptu, na korak do prve titule!
Photo by Julian Finney/Getty Images

Krunićeva je 16. teniserku sveta, koja je i prvi nosilac na turniru, pobedila sa 2:1 u setovima (2:6, 7:6, 7:6), posle dva sata i 38 minuta igre.

Aleks nije pala pošto u četvrtom gemu odlučujućeg seta nije iskoristila četirir brejk lopte, odnosno jer je prethodno propustila priliku da povede 3:1, da bi na kraju, pri vođstvu Amerikanke 5:4, spasla i meč loptu, pre nego što je sa 7-1 rešila taj-brejk u svoju korist.

Protivnica Aleksandre Krunić u finalu turnira u holandskom gradu biće pobednica duela između Kirsten Flipkens i Viktorije Kuzmove.

Krunićeva će imati priliku da osvoji svoj prvi WTA trofej u karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: