Živković: Sve u Zvezdi izgleda ozbiljnije nego ranije

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i deo njenog stručnog štaba Bratislav Živković predvodiće omladince kluba iz Ljutice Bogdana sledeće sezone.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.06.2018.

22:30

Živković: Sve u Zvezdi izgleda ozbiljnije nego ranije
StarSport

"Srećan sam, i ja i cela moja porodica, jer uvek je lepo kada se vratiš među svoje ljude i u svoj klub. Iako živim blizu stadiona, sada kada sam ovde još jasnije vidim koliko je sve drugačije nego ranije, u smislu organizacije i infrastrukture i drago mi je zbog toga. Sam način vođenja razgovora, način na koji je sve organizovano, ambijent, sve izgleda dosta ozbiljnije nego ranije. Mislim da se sve planski radi i da ništa nije prepušteno slučaju. Veoma se radujem što ću ponovo biti deo svega toga", rekao je Živković za klupski sajt.

On je nakon odlaska iz Zvezde predvodio sa klupe Voždovac, pa Radnik iz Surdulice, bio je deo struke u Napretku i sada kaže da će mu to iskustvo značiti u radu sa omladincima crveno-belih. Omladinci će lekarske preglede proći 6. i 7. jula, a prioritet će biti razvoj igrača za seniorski pogon.

Iz razgovora sa ljudima iz omladinske škole shvatio sam da je stav kluba da je najvažnije afirmisati igrače. Naravno, želim da budem vrlo jasan, ne bežim od toga da ćemo se boriti za titulu. Crvena zvezda uvek juri prvo mesto, u kojoj god kategoriji ili takmičenju da učestvuje. Međutim, prioritet je afirmacija i priprema igrača za prvi tim. Imamo priliku i sada da se uverimo da to dobro funkcioniše poslednjih godina, i treba to nastaviti. Spremaćemo se i za tu Ligu šampiona koju smo dugo čekali, a kroz evropske i domaće utakmice pre svega ćemo pokušati da pripremimo i adaptiramo te momke za prvi tim", ističe Živković koji je u stručnom štabu Slaviše Stojanovića osvojio titulu i sa seniorima 2014. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: