Real ponovo kreće po De Heu – Junajtedu 113.000.000 €

Šampion Evrope Real Madrid pokušaće da učini Davida De Heu najskuplje plaćenim golmanom u istoriji fudbala, pošto je spremio 113 miliona evra.

Izvor:

Četvrtak, 14.06.2018.

11:50

Real ponovo kreće po De Heu – Junajtedu 113.000.000 €
Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Ukoliko se realizuje posao, čuvar mreže Mančester Junajteda bi bio duplo više plaćen nego dosadašnji rekorder Đanluiđi Bufon kada je 2001. godine prešao iz Parme u Juventus za 53 miliona.

Predsednik Reala Florentino Peres godinama pokušava da dovede De Heu iz Mančestera, u jednom pokušaju su čak nedostajali minuti oko papilorogije u finišu prelaznog roka, a sada je ponovo obnovio interesovanje, prenosi "Manchester Evening".

Junajted nema nameru da se odrekne dvadesetsedmogodišnjeg čuvara mreže, ali De Hea godinama ima želju da se vrati u Madrid gde je sa velikim uspehom branio gol Atletika.

Jedno je sigurno, sadašnjem prvom golmanu Reala Kejloru Navasu status nije siguran kao dok je trener bio Zinedin Zidan i traži mu se zamena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: