Poruka za Juventus – Marsijal želi da napusti Junajted

Napadač Mančester junajteda Antoni Marsijal izrazio je nameru da napusti klub ovog leta.

Izvor: AK

Četvrtak, 14.06.2018.

10:15

Poruka za Juventus – Marsijal želi da napusti Junajted
Foto: Getty images

To je potvrdio njegov agent Filip Lamboli istakavši da je došlo vreme da on "nastavi dalje", iako Junajted želi da produže ugovor.

"Nismo uspeli da se dogovorimo već nekoliko meseci. Nakon što smo sagledali sve faktore i mogućnosti, Antoni želi da napusti Junajted. Ako Junajted, najmoćniji klub na svetu, ne želi mesecima da pronađe dogovor, onda oni ni ne žele toliko da zadrže ovog važnog igrača u timu", rekao je Lamboli.

Marsijal je prošle sezone postigao 11 golova na 45 nastupa za Junajted, ali je dolaskom Aleksisa Sančesa u januaru pao u drugi plan kod Žozea Murinja.

Francuz je u Junajted došao 2015. iz Monaka za 40 miliona evra uz mogućnost rasta transfera na 65 miliona i potpisao četvorogodišnji ugovor.

Sa Junajtedom je osvojio Liga kup, FA Kup i Ligu Evrope, a kao potencijalna nova destinacija Marsijala najčešće se pominje italijanski gigant Juventus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: