Nova nada Partizana sanja debi za prvi tim

Fudbaler Partizana Jovan Kokir zadovoljan je sezonom u omladinskoj ekipi i da mu je želja da debituje za prvi tim, sa kojim je ponovo na pripremama.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 13.06.2018.

16:35

Nova nada Partizana sanja debi za prvi tim
Foto: StarSport

"Veoma sam zadovoljan i mogu slobodno reći da je to bila moja najefikasnija sezona sa 15 golova i mnogo asistencija. Ostaje žal što nismo kao omladinci uspeli da osvojimo titulu. Imali smo i nekoliko značajnih stranih turnira. Dečački san mi je da debitujem za prvi tim, kao i mojoj čitavoj porodici, jer smo svi navijači Partizana. Voleo bih da Partizan dobije još kvalitetnih momaka iz moje generacije ili blizu, poput Zlatana Šehovića koji je odigrao sjajno za Teleoptik, potom Vlalukin, Strahinja Pavlović", rekao je Kokir za klupski sajt.

On je naveo da je počastvovan što je deo prvog tima sa kojim se priprema za narednu sezonu.

"Ovo je drugi put da sam na pripremama, s tim što sam se momcima priključivao i tokom sezone, tako da mi je jasan i način rada, želje trenera. Prvi put sam sa prvim timom bio prošle godine na Zlatiboru, kada je sve bilo novo za mene, a sada se nadam da ću se nametnuti treneru", dodao je Kokir.
Foto: StarSport
Partizanovi mladi igrači Svetozar Marković i Armin Đerlek odigrali su dobro prošlu sezonu, a Kokir je naveo da ne oseća pritisak, pošto je pritisak normalan u velikom klubu.

"Uvek mora da se dobro radi i pobeđuje, a ja sam prošao celu omladinsku školu i na to sam jednostavno navikao, spreman sam. Svetozar Marković i Armin Đerlek su mi dobri drugovi i pomažu mi savetima. Njihov najdragoceniji savet je da igram slobodno, onako kako znam i onda će biti sve kako treba", rekao je Kokir.

Govoreći o treneru Miroslavu Đukiću, Kokir je rekao da je to vrhunski stručnjak sa mnogo iskustva i da je njegova filozofija igre odlična za Partizan, što se pokazalo plasmanom u Evropu i osvajanjem Kupa.

"Ostaje žal za titulom, ali nadoknadićemo sve. On voli mlade igrače i od njega možemo mnogo da naučimo. A što se tiče atmosfere, da li treba pominjati Sašu Ilića, živu legendu. Mnogo mi je drago što je produžio ugovor i ostao sa nama. Svi momci su sjajni i uvek se trude da nam pomognu počevši od ; Miroslava Vulićevića, pa do Zorana Tošića i Bojana Ostojića. Njihova podrška mnogo znači", rekao je Kokir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: