Barkli: Prebiću svakoga ko mi kaže da je LBJ bolji od MJ

Čarls Barkli, legenda NBA lige, dao je izjavu u svom stilu posle nove titule Golden Stejt Voriorsa.

Izvor: PT

Subota, 09.06.2018.

13:00

Barkli: Prebiću svakoga ko mi kaže da je LBJ bolji od MJ
Foto: Gettyimages

"Ratnici" su sa 4-0 u seriji pobedili Klivlend Kavalirse, a Lebron Džejms izgubio je sedmo veliko finale.

Džejms sada ima skor od tri pobede i sedam poraza, i Barkli smatra da posle ovog poraza niko ne može da tvrdi da je "Kralj" veći igrač od Majkla Džordana.

"Ako vidim nekoga iz medija, do kraja mog života, koji pokušava da mi kaže da je Lebron Džejms bolji od Majkla Džordana, moraću da ga prebijem", rekao je kroz smeh Čarls Barkli.

Majkl Džordan nikada nije izgubio u velikom finalu, od šest serija ima šest prstenove i najveći je košarkaš kojeg je ova igra videla.

Lebron će do kraja karijere prestići Džordana u svim statističkim kategorijama, međutim teško da će to biti dovoljno da se veliki Majkl skine s strona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

224 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: