Pune tribine na SIM u Pančevu

Sportske igre mladih (SIM) za Srbiju održane su u Pančevu, pred punim tribinama SC "Mladost".

Izvor: LN

Petak, 08.06.2018.

15:48

Pune tribine na SIM u Pančevu
Foto: Sportske igre mladih

Najveći aplauz dobili su učenici OŠ "Dositej Obradović" iz Omoljice, pobednici ovogodišnjih Malih olimpijskih igara.

Predvodjeni kapitenom Radetom Markovićem, koji je nosio baklju, zajedno su ušli na teren, a dočekali su ih predsednica SIM Srbija Ivana Jovanović, gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, karate šampion i predsednik lokalnog Sportskog saveza Slobodan Bitević i drugi.

"Sa posebnim emocijama dolazim u Pančevo. Presrećna sam kada vas vidim ovako razdragane i u ovoliko velikom broju. Hvala i predstavnicima lokalne samouprave koji su podržali realizaciju našeg projekta, svim našim sportskih prijateljima i nastavnicima. Sportske igre mladih se vole u Pančevu, ali i u gradovima Srbije. Idemo dalje, a jedva čekamo da se sa svim mališanima koji su obezbedili plasman na državno finale u Beogradu, zajedno družimo i radujemo u julu mesecu", istakla je Jovanović.

Ona je gradonačelniku Pavlovu uručila zlatnu medalju za doprinos u podršci sporta i promocije Igara.

"Ivana je rodom iz Pančeva i ja to negde doživljavam kao obavezu svih nas Pančevaca, da ovaj grad učinimo popularnijim i lepšim, pogotovo za decu koja su naša budućnost. Sam naziv manifestacije govori da su deca ovde pre svega da se igraju, uz igre se rađa solidarnost, razumevanje i ljubav. I iz svega toga radja se alternativa negativnim pojavama koje danas imamo na nekim sportskim borilištima", rekao je Pavlov.
Foto: Sportske igre mladih

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: