Radnički se nada da će za Ligu Evrope igrati na Čairu

Predsednik fudbalskog kluba Radnički Ivica Tončev uverenja je da će ekipa na stadionu Čair u Nišu igrati kvalifikacije za Ligu Evrope.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.05.2018.

14:42

Radnički se nada da će za Ligu Evrope igrati na Čairu
foto: Sasa Djordjevic/Starsportphoto

Radnički se plasirao u Evropu posle 35 godina, pošto je u nedavno završenoj sezoni zauzeo treće mesto u Superligi Srbije, a Tončev kaže da su stadionu potrebne izmene i korekcije.

"Nakon iscrpnih razgovora sa predstavnicima Evropske fudbalske unije u Ženevi, ukazano nam je na sve nedostatke koje treba ispraviti kako bi Radnički igrao na Čairu", rekao je Tončev.

Protivnika u prvom kolu kvalifikacija Radnički će dobiti na žrebu 19. juna u Nionu. Niški klub je povlašćen u toj rundi.

"Klub je ozbiljno prionuo rešavanju tih problema i verujem da ćemo igrati na Čairu. Kao što sam ranije rekao, nema fudbalske draži ako Radnički bude igrao van Niša", rekao je Tončev.

Srbiju će u toj rundi predstavljati i Spartak iz Subotice, dok će u drugom kolu početi Partizan. Aktuelni šampion Crvena zvezda igraće kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: