Durent: Nemojte o tome; Kari: Izbrisali smo iz sećanja 2016.

Kevin Durent, košarkaš Golden Stejta, nije želeo mnogo da priča na konferenciji za štampu posle pobede Voriorsa nad Roketsima u šestom meču finala Zapada.

Izvor: PT

Nedelja, 27.05.2018.

17:20

Durent: Nemojte o tome; Kari: Izbrisali smo iz sećanja 2016.
Photo by Maddie Meyer/Getty Images/ Durent u dresu Oklahome èuva Tompsona u utakmici 6 finala Zapada 2016. godine

Tačnije, Durent je bio raspoložen zbog pobede, ali kada je novinarka pitala KD kakva su mu sećenja na šesti meč finala iz 2016. godine Kevin nije želeo da odgovori.

"Klej je ranije rekao da je rođen za ovakve utakmice. Čega se obojica (Durent i Kari) sećate iz 2016. godine?", govorila je novinarka, kada ju je Durent prekinuo:

"Molim vas, nemojte o tome...".

Ona je nastavila započeto pitanje i završila ga, a Durent je kazao: "Sledeće pitanje". Sa druge strane Kari je rekao da su obojica "izbrisali iz sećanja iz te utakmice". Durenta je 'pogodilo' ovo pitanje pošto je 2016. godine bio igrač Oklahome Siti Tander, koja je u finalu Zapada vodila sa 3:1 u seriji protiv Golden Stejt Voriorsa.

Međutim, Voriorsi su preokrenuli seriju na 4:3, a jedan od najvažnijih igrača bio je Klej Tompson koji je u šestom meču ubacio 41 poen. Tompson je i sinoć uradio isto (protiv Hjustona), pošto je postigao 35 poena i tako se pokazao kao igrač za velike utakmice.

Sada je 3-3 u seriji sa Roketsima i sedmi odlučujući meč na programu je noći između ponedeljka i utorka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: