Jokanović i Mitrović igraju za Premijer ligu i 200.000.000 €

Fulam i Aston Vila sastaju se od 18 časova na Vembliju u velikom finalu plej-ofa Čempionšipa za plasman u Premijer ligu.

Izvor:

Subota, 26.05.2018.

12:50

Jokanović i Mitrović igraju za Premijer ligu i 200.000.000 €
Photo by Jordan Mansfield/Getty Images

Ekipa našeg menadžera Slaviše Jokanovića, odnosno reprezentativnog centarfora Aleksandra Mitrovića u polufinalu je eliminisala Derbi Kaunti.

S druge strane, velikan iz Birmingema i nekadašnji prvak Evrope izbacio je Midlzbro.

Londonski tim čeka na povratak u elitu četiri godine, dok bi Vila mogla da se vrati posle dve sezone odsustva.

"Oni su star i umoran tim i pokazaće slabosti. Stiv Brus zna kako da postavi odbranu, ali i mi znamo kako da ih pritisnemo i nanesemo im štetu. Džon Teri je igrao mnogo utakmica na Vembliju. Svi znamo kakav je igrač, ali ćemo ga pritisnuti snažnim i brzim igračima i nadamo se da će napraviti neke greške", rekao je Jokanović dosta samouvereno u najavi meča.
Photo by Catherine Ivill/Getty Images
Jokan na ovaj način pokušava da dodatno motiviše ekipu, pošto trijumf donosi i oko 200.000.000 evra.

"Sve ćemo dati da trijumfujemo jer sve što smo fantastično uradili tokom sezone neće imati smisla ako ne preskočimo poslednju stepenicu i ne pobedimo".

Mitar nije bio strelac u dvomeču sa 'Ovnovima', ali mu 12 pogodaka na dosadašnjih 17 susreta, od kada je u januaru stigao iz Njukasl Junajteda, daje za pravo da veruje da će pogoditi na čuvenom stadionu – kada je najpotrebnije.

"Samo hoću da pobedim, bez obzira na sve. Ne volim da gubim i svi Srbi su isti kao ja. Ne volim da gubim čak ni na video igrici protiv svog brata i stvarno poludim kada izgubim. Želim da svakog vikenda imam taj osećaj, a verujem da je i Jokanović sličan meni. I mislim da sam gori od njega po tom pitanju. Ne razmišljam o budućnosti, već samo o Vembliju i Svetskom prvenstvu", rekao je Mitrović.

Meč u Londonu počinje od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: