Si prošao bez težih posledica: Hvala crno-bela porodico

Krilni centar Partizana Bandža Si pušten je iz bolnice i nije teže povređen posle stahovitog pada u meču protiv Mega Leksa.

Izvor:

Sreda, 23.05.2018.

09:10

Si prošao bez težih posledica: Hvala crno-bela porodico
StarSport

"Upravo sam se vratio iz bolnice, imao sam preglede leđa i nema nikakvih posledica. Ništa nije toliko ozbiljno. Nadam se da ću se vratiti na teren što pre. Hvala svima na porukama podrške crno-bela porodico", napisao je Si na Instagramu

Si je početkom četvrte četvrtine zakucao preko rivala i nezgodno pao na leđa, pa je posle ukazane pomoći otišao u svlačionicu.

Nedugo zatim je medicinsko osoblje Partizana došlo da mu pomogne, posle čega je prevezen u Urgentni centar na dalja ispitivanja.

"Obavili smo sva snimanja – i kičme i pluća i rebara i glave i ultrazvuk abdomena. Na sreću, izuzev nagnačenja ledja nema drugih problema. Snimali smo dva puta i ništa nije slomio, ima samo jedan veći krvni podliv, hematom, to boli, ali to će proći. Ispade na kraju laka telesna povreda", rekao je doktor Momčilo Jakovljević.

Momak iz Pariza je imao problema sa kukom i leđima, posle skoro dva sata je izašao iz Urgentnog, a sve vreme s njim je bio kapiten Novica Veličković, koji ga je odvezao kući.

Bandža je pušten na kućno lečenje i sledi mu mirovanje, dok krvni podliv ne nestane, naveli su crno-beli.

Četvrtfinalna serija nacionalnog šampionata nastavlja se već u četvrtak od 18.00 kada će Mega ugostiti Partizan u dvorani "Mega Factory".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: