Novak na Rolan Garosu u novom ruhu

Francuska kompanija 'Lacoste' predstavila je opremu koju će Novak Đoković nositi na predstojećem Rolan Garosu.

Izvor:

Utorak, 22.05.2018.

10:40

Novak na Rolan Garosu u novom ruhu
Photo by Julian Finney/Getty Images

Novak je partijama u Rimu, gde je posle velike borbe poražen od Rafaela Nadala u borbi za veliko finale, najavio bolje dane i borbu za povratak u sam svetski vrh u drugom delu sezone.

Istovremeno, i japanski 'Asics' zvanično je predstavio specijalni model obuće našeg igrača.

Đoković je prošle godine u Parizu zaustavljen od strane Dominika Tima u četvrtini finala, porazom maksimalnim rezultatom po setovima, da bi se već sledeće meseca na Vimbldonu povukao zbog povrede i nije nastupao sve do januara. Srbin u drugi Grend Slem sezone ulazi kao 21. igrač sveta, odnosno 21. nosilac, ali je velika verovatnoća da će se popeti nekoliko mesta pošto Rodžer Federer i Huan Marti del Potro, gotovo sigurno, neće nastupiti u Bulonjskoj šumi, a realno je očekivati i još neki otkaz.

Rolan Garos na programu je od 21. maja do 10. juna.

Tituli brani prvi reket sveta Rafael Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: