Bura u Rimu: Preokret Intera, Sergej bez Lige šampiona

Kakva drama, kakav meč u Rimu, Inter je kao gost pobedio Lacio sa 3:2 i u direktnom duelu se izborio za mesto u Ligi šampiona, dok će "lacijali" u Ligu Evrope.

Izvor: S.R.

Nedelja, 20.05.2018.

22:58

Bura u Rimu: Preokret Intera, Sergej bez Lige šampiona
Foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI

A, sve je počelo veoma loše za tim iz Milana, jer je domaćin poveo zahvaljujući bizarnom autogolu Perišića, kojeg je lopta pogodila u lice, promenila pravac i završila u mreži (1:0).

Gosti su izjednačili golom D'Ambrosia (1:1), da bi Anderson vratio prednost "lacijalima" u 41. minutu utakmice - 2:1. Na scenu je potom stupio Ikardi za (2:2), a za preokret su zaslužni asistent Brozović i strelac Većino. Lacio je do kraja meča dobio dva crvena kartona, prvo je sudija pokazao Luliću drugi žuti karton, pa zatim i crveni, pri rezultatu 2:2, a isključen je i Patrik Gabaron u poslednjim sekundama meča, iako nije bio na terenu. Sergej Milinković-Savić je odigrao ceo meč, dok je Dušan Basta sedeo na klupi.

U poslednjem meču 38. kola Roma je kao gost pobedila Sasuolo, a pobednik je odlučen autogolom u poslednjem minutu prvog dela igre.
Standings provided by Sofascore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: