Rodriges: Cele sezone se spremaš da pobediš jednu utakmicu...

Košarkaš CSKA Moskve Serhio Rodriges kaže da se svaki tim za dve najvažnije utakmice sezone priprema od decembra, ali da je nažalost njegov tim izgubio u prvoj.

Izvor: B92

Nedelja, 20.05.2018.

20:23

Rodriges: Cele sezone se spremaš da pobediš jednu utakmicu...
StarSport

Poraz CSKA u petak od madridskog Reala pao je igračima CSKA teško, pa su "Armejci" bezvoljno ušli u duel za treće mesto u kom su poraženi od Žalgirisa 79:77.

"Ćaćo" kaže da je tim na Fajnal for došao spreman i konstatuje da su u finišu sezone zasmetale i neke povrede, poput one Kajla Hajnsa, Nanda De Koloa i Lea Vestermana. De Kolo i Hajns su se vratili timu, ali su tek izašli iz povreda.

"Došli smo spremni, odigrali smo dobru sezonu i pokušali da damo maksimum da pobedimo. Kako ja to vidim sad posle svega, nije nam bio najbolji trenutak. Imali smo neke povrede, a to nije dobro kad igrate celu sezonu u Evroligi i znate da će sve biti odlučeno u jednom danu. Došli smo spremni u petak, ali su nam nedostajali neki igrači, na primer Leo Vesterman. Nismo odigrali najbolje, ali idemo kući pozitivni", rekao je posle utakmice plej CSKA.

Svestan je da je CSKA mogao i morao bolje od četvrtog mesta, ali kaže da nema potrebe da se paniči jer je tim i dalje dobar.

"Znali smo da će igranje današnje utakmice biti teško ali i važno za nas ali je trebalo da završimo bolje. Uvek ima pouka. Kada igrate na ovom nivou, svesni ste da ponekad stvari ne idu u smeru u kom biste hteli i u kom mislite da bi trebalo. Ali nema potrebe za panikom, dobar smo tim i pokazali smo to tokom cele sezone. Nastavićemo da radimo, nemamo za čime da žalimo, a na svoj tim nemam primedbi", naglasio je Rodriges.

Na pitanje B92 da li je fer da cela sezona 'stane' u jednu ili dve utakmice, Rodriges sleže ramenima i kaže da je sistem isti za sve i da se za to sprema od septembra, samo se neko spremi bolje.

"Za sve je taj poraz u petak bio težak jer se cele godine spremaš da pobediš. Bolno je ali smo na kraju pokazali karakter jer nam je bilo teško da igramo. Stvari nisu išle kako treba, promašivali smo otvorene šuteve. Mislim da smo danas pokazali i ponos. Sistem je takav kakav je i isti je za sve. Možemo dugo da pričamo o tome, ali se za to spremate od septembra da biste sezonu sveli na jedan dan i jednu utakmicu. Ali za sve je isto, a nama ostaje da sledeće sezone izađemo jači", podvukao je Ćaćo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: