De Kolo: Opustili smo se kad smo poveli deset razlike

Košarkaš CSKA Nando De Kolo rekao je da je njegov tim olako ispustio prednost iz prve četvrtine posle poraza od Real Madrida u polufinalu Evrolige.

Izvor: MLJ

Petak, 18.05.2018.

23:25

De Kolo: Opustili smo se kad smo poveli deset razlike
Starsport

Real je nošen teškim šutevima Serhija Ljulja i Luke Dončića uspeo da preokrene dvocifreno vođstvo Moskovljana i u finale ode trijumfom 92:83.

Iako je bio najefikasniji sa 20 poena, De Kolov tim je izgubio, a francuski košarkaš kaže da je razlog loša odbrana.

"Mislim da smo se opustili u odbrani. Znamo da kao tim imamo mnogo dobrih igrača, ali smo se u drugoj četvrtini opustili kad smo vodili deset razlike", rekao je De Kolo posle utakmice.

Real je nakon tog početnog vođstva CSKA 30:20, ekspresno uspeo da se vrati serijom 8:0.

"Oni su tim koji može da pogađa teške šuteve i to su radili večeras", kaže Francuz koji je prokomentarisao i odluku da se u drugom poluvremenu pređe na nešto nižu petorku.

"Ne mislim da je to bio problem. Mi smo cele sezone igrali tako, ako ste gledali naše utakmice mogli ste da vidite, navikli smo na to. Ali smo u tom trenutku utakmice morali više da se borimo", kaže De Kolo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: