Micić: Presudila je naša nervoza

Plejmejker Žalgirisa Vasilije MIcić istakao je nakon poraza od Fenerbahčea u polufinalu F4 Evrolige da je ključni faktor bila nervoza njegovog tima.

Izvor: AK

Petak, 18.05.2018.

20:45

Micić: Presudila je naša nervoza
Foto: StarSport

Žalgiris je poražen 76:67 pred oko 17.000 navijača u beogradskoj Štark areni, iako je tim Šarunasa Jasikevičusa odlično parirao braniocu titule tokom većeg dela meča.

"Presudila je naša nervoza. Odigrali smo na momente jako dobro, a na momente dosta nedisciplinovano na stvari za koje smo spremali. Oni su na početku krenuli veoma agresivno", rekao je Micić posle utakmice.

Litvanski velikan će utehu pokušati da nađe u meču za treće mesto protiv poraženog tima iz drugog polufinala u kojem se od 21h sastaju CSKA i Real Madrid.

"Znali smo da će biti veoma teška utakmica, ali na šest poena zaostatka na poluvremenu bili smo u igri. Pogotova na kraju trećeg perioda. Ali šta je tu je, treba da naučimo iz ove utakmice. Okrećemo se borbi za treće mesto", dodao je srpski reprezentativac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: