Ejndž: Bio je to pošten trejd

Deni Ejndž, generalni menadžer Boston Seltiksa, prokomentario sa je optužbe igrača Klivlenda da ih je 'opljačkao' trejdom za Kajrija Irvinga.

Izvor: LN

Petak, 18.05.2018.

16:53

Ejndž: Bio je to pošten trejd
Photo by Tim Bradbury/Getty Images

Leta 2017. Boston i Klivlend su obeležili predsezonu trejdom u kojem su glavni akteri bili plejmejkeri Kajri Irving i Ajzea Tomas.

"Mislim da je tada to bio pošten trejd. Ključni igrači Kajri Irving i Ajzea Tomas ne igraju u ovoj seriji, što je interesantno, ali nama se tada svideo taj trejd, a sviđa nam se i sad. Nadam se da će obe ekipe proći dobro", rekao je Ejndž.

Ovakav odgovor GM Seltiksa usledio je posle komentara, koji je neželjeno 'procurio' u javnost, jednog od igrača Kavsa koji je otpužio Ejndža da ih je tim trejdom 'opljačkao'.

"Oni su Ajzeu i Džeja Kraudera 'pretvorili' u neke druge adute, Klarksona, Huda i druge... Vreme će pokazati ko je prošao bolje, ali tada smo mi bili kritikovani da smo dali previše, a i jesmo. Cenili smo Džeja Kraudera, kao i Ajzeu Tomasa, a sviđao nam se i taj pik Bruklina", jasan je Deni Ejndž.

Podsećamo, Kavsi su za Irvinga dobili Ajzeu Tomasa, Džeja Kraudera, Ante Žižića i nezaštićenog pika prve runde Bruklina 2018. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: