Itudis: Nadam se da ću imati vremena da se vidim sa Željkom

Dimitris Itudis, trener košarkaša CSKA, veoma raspoložen je doputovao u Beograd gde njegovu ekipu očekuje Fajnal for Evrolige.

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

19:25

Itudis: Nadam se da ću imati vremena da se vidim sa Željkom
Foto: B92/Miloš Ljubisavljeviæ

"Odlično se osećamo. Lepo je vreme, tako da je sve odlično", počeo je Itudis na aerodromu.

‘Armejci’ će u polufinalu igrati protiv Real Madrida, a trener ekipe veruje da će atmosfera u prestonici Srbije biti izuzetna.

"Svi smo u toku, pripremamo se za veliki događaj. Što se Beograda tiče, navijači ovde znaju košarku i mislim da će aplaudirati za svaki dobar potez. Ne sumnjam u punu halu i očekujem jake utakmice".

O protivniku kaže da zaslužuje sve pohvale.

"Svaka utakmica je teška – polufinale je kao finale. ‘Do or die’, što se kaže. Sigurno je da će dominirati onaj koji bude želeo više, koji bude manje grešio i imao veći posed lopte. Svako ovde ide na titulu, ali ne smemo da idemo unapred, već da razmišljamo o Realu koji ima izvanredan tim".

Za kraj, izrazio je nadu da će uspeti da provede malo vremena sa kumom Željkom Obradovićem, čiji Fenerbahče će braniti trofej.

"Čuo sam se sa Željkom, čestitali smo jedan drugome i nadam se da ćemo imati barem jedan dan da se vidimo, bez obzira što imamo dosta obaveza. Sutra je pres konferencija, to će biti idealna prilika", zaključio je Itudis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: