Juniori KK Zvezda: Ko nas bude otpisao ne spada u inteligentne

Uz seniorski fajnal-for Evrolige, počinje i takmičenje za juniore koje će se takođe održavati u Beogradu, a učestvovaće Crvena zvezda i Mega Bemaks.

Izvor: LN

Sreda, 16.05.2018.

14:03

Juniori KK Zvezda: Ko nas bude otpisao ne spada u inteligentne
Foto: KK Crvena zvezda

Juniori košarkaškog kluba imaće najviše moguće ambicije na turniru Evrolige u Beogradu, rekao je danas trener ekipe Bojan Djerić.

"Sam rad i obim na treninzima nas motiviše da sebi postavimo visoke ciljeve pred ovaj turnir. Sada, da li ćemo osvojiti ovaj turnir ili igrati finale, ne mogu da kažem", rekao je Djerić za klupski sajt.

Juniorski turnir igraće se uz besplatan ulaz u hali "Aleksandar Nikolić", a Crvena zvezda će biti u Grupi B, u kojoj su još Huventud, Bajern i Stela Azura. Grupu A čine Mega, Lijetuvos Ritas, Pariz i Real Madrid, a u finale će se plasirati samo prvoplasirani.

"Naši ciljevi su uvek najviši. I to ne samo zbog činjenice da igramo i predstavljamo veliki klub. Ova grupa momaka koja nastupa za Crvenu zvezdu je takvog sklopa i karaktera, da bi igrali motivisano u svakoj situaciji, čak i kada bi igrali i za neki lokalni klub, a ne za klub takvog renomea i veličine kakav je Crvena zvezda. Naši ciljevi su uvek najviši", rekao je Đerić.

"Opet sa druge strane, bilo bi pomalo i arogantno da mi pretimo Real Madridu, reprezentaciji Francuske koja je okupljena u ekipi Pariza, Lijetuvos Ritasu... Ima puno sjajnih timova, svi su tu jer vrede i zaslužuju. Ali, ko nas bude otpisao... ne spada baš u intiligentne ljude. Borićemo se", istakao je trener Zvezdinih juniora.

Kapiten ekipe Zoran Paunović rekao je da je njegov tim gledao sve ekipe koje dolaze na završni turnir u Beogradu.

"Što se nas tiče, ono što se zna, igraćemo najagresivnije moguće, najjaču moguću odbranu. To je model igre za koju mislim da bi nam pomogla da dođemo do željenog rezultata, i koju uostalom igramo cele sezone, koja je za nas za sada više nego uspešna. Nadam se da će publika doći u velikom broju da nas podrži, jer bi nam to značilo, nije isto kada igraš pred svojim navijačima i svojom publikom", rekao je Paunović, koji je najbolji strelac crveno-belih.

Veliko finale igraće se u nedelju od 10.00 u Areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: