"Điđi neće otići dramatično kao Toti. Takvih odlazaka ima samo u Rimu"

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon sazvao je konferenciju za štampu na kojoj će pričati o svojoj budućnosti, ali je gotovo svima u glavi samo reč – penzija.

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

13:52

Getty Images

Ova zebnja navijača Juventusa je podgrejana i činjenicom da je Bufonov menadžer Silvano Martina posredno rekao da će Điđi na konferenciji u četvrtak reći "kraj".

"Kada bude odlazio, neće to biti 'zbogom' kao Totijevo, jer tako dramatičan odlazak dobijate samo u Rimu. Ovde u Torinu očekujem da će biti više kao kada je odlazio Alesandro Del Pjero", rekao je Martina za Juve news.

Menadžer dodaje da je imao čast da bude uz jednog od najvećih golmana u istoriji fudbala. Bufon ima 40 godina i u Seriji A je jedan od igrača sa najdužim stažom. Ukupno 640 nastupa i samo je Paolo Maldini ispred njega sa sedam više, a ako se zaista oprosti, otići će kao najbolji golman na svetu.

"Žao mi je zbog Đanluiđija Donarume, ali nikada neće biti novog Điđija. Ne mogu da otkrivam ništa više jer će on na konferenciji za štampu reći šta dalje", rekao je Martina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: