Đukić: Spartak je bitan, ali su misli u finalu Kupa

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da je bitna predstojeća prvenstvena utakmica sa Spartakom, ali da je važnije finale Kupa Srbije.

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

11:13

Đukić: Spartak je bitan, ali su misli u finalu Kupa
Starsportphoto

"Protiv Spartaka igramo bitnu utakmicu, ali je sve misli usredsređene ka finalu jer u Surdulici staje cela sezona i svi smo koncentrisani na nju", rekao je Đukić.

Partizan će u četvrtak u 19.00 dočekati Spartak u poslednjem, 37. kolu Super lige Srbije.

Crno-beli su osigurali drugo mesto na tabeli srpskog prvenstva, dok je Spartak u dobroj poziciji da zadrži treće, koje sigurno donosi plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa.

"Spartak će biti motivisan sa željom da zadrži treće mesto. Mi imamo pobedničke ambicije jer je uvek želja Partizana da pobeđuje. Sve govori da ćemo videti dobru fudbalsku predstavu", kazao je šef struke Partizana.

Vladimir Stojković i Marko Janković su se oporavili od povreda i konkurisaće za tim protiv Spartaka, dok neće biti Zorana Tošića.

Miroslav Đukić je ipak uveren da će Tošić biti spreman za finale Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana.

Fudbaleri Partizana Vladimir Stojković, Nemanja Miletić i Danilo Pantić našli su se u timu godine Super lige, dok je Svetozar Marković najbolji debitant.

"Zaista mi je drago zbog toga što je veliki broj naših igrača u timu godine. To znači da su u kontinuitetu igrali dobro ove sezone", naveo je trener Partizana.
StarSport
Đukić je govorio i o napadaču Đorđu Ivanoviću, koji je u Partizan došao upravo iz narednog rivala Spartaka.

"Drago mi je što igra sve bolje, postaje onaj igrač što smo mislili da jeste kada smo ga dovodili. Trebalo je prilagoditi se na Partizan, a on je to uspeo dobrim radom", rekao je Đukić.

Kada je reč o finalu Kupa protiv Mladosti iz Lučana koje će se igrati u Surdulici, Djukić je kazao da je siguran da će ono biti organizovano najbolje moguće.

"Jedini problem je što imamo veliki broj navijača koji neće moći da dodje tamo i udje na stadion jer je kapacitet 3.500 mesta. Šteta zbog fudbala, ali sam siguran da će biti vrhunski organizovano", kazao je Đukić.

Finale Kupa Srbije izmedju Partizana i Mladosti igraće se u sredu, 23. maja od 19.00 u Surdulici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: