Krstajiću suze u očima na dodeli nagrade u Mostaru (VIDEO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić primio je nagradu "Večernjakov pečat" za osobu godine u Bosni i Hercegovini.

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

09:40

Krstajiću suze u očima na dodeli nagrade u Mostaru (VIDEO)
Foto: Screenshot/Dailymotion

"Poštovane dame i gospodo, čast i zadovoljstvo mi je da vas pozdravim. Velika mi je čast što sam večeras deo ove elite i što sam sa ovde dva člana učesnika Svetskog prvenstva, nažalost treći nije sa nama, verujem da nas gleda.

Zahvaljujem se Večernjaku na ovom velikom priznajnu i sigurno je ovo za mene poseban dan. Kao što znate dolazim iz Zenice i sticajem okolnosti sam 90-tih godina prešao u Srbiju. Ali, kada sam počinjao da treniram u mom Čeliku fudbal trenirao sam iz ljubavi, a ne da bi jednog dana bio fudbaler",
rekao je Krstajić sa suzama u očima, a potom je i nastavio:

"Nisam o tome sanjao, nego sam jednostavno želeo da igram u Čeliku i da jednog dana možda zaigram fudbal u Zenici. Danas, kao selektor Srbije isto tako nisam očekivao da ću doći do ove pozicije u kojoj sam danas. Trenerski posao sam krenuo da radim iz ljubavi jer volim fudbal i zato što mnogu da doprinesem nešto ovoj igri. Na kraju hvala još jednom hvala svima i ponosan sam što dolazim iz moje rodne Zenice".

Pored Krstajića, nagradu za osobu godine u Bosni i Hercegovini primili su i Vahid Halihodžić, Zlatko Dalić i Vladimir Petković, koji su odveli Japan, Hrvatsku i Švajcarsku na Mundijalu u Rusiji. Nagradu je dodelio "Večernji list BiH" u Hrvatskom domu Stjepan Kosača u Mostaru.

Govor Mladena Krstajića možete pogledati od 7:04 do 8:48.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: