Kako je moguće da ovaj čovek još uvek ima posao sudije? (VIDEO)

Mnogi su mislili da Spartak i Radnički preteruju što traže od FSS da im meč sezone sudi Milorad Mažić, a onda nas je Srđan Obradović uverio da su bili u pravu.

Izvor: AK

Ponedeljak, 14.05.2018.

08:25

Kako je moguće da ovaj čovek još uvek ima posao sudije? (VIDEO)
Foto: StarSport

Utakmica koja direktno odlučuje o mesto u Evropi morala je biti suđena perfektno, kako bi zaista bolji tim pobedio, međutim, Obradović nam je pokazao zašto su tribine na srpskim stadionima konstantno prazne.

Iskusne sudije često kažu da je najbolji pokazatelj da je arbitar dobro odradio meč onda kada ga niste ni videli ni čuli, a Obradović je u Subotici bio veća "zvezda" od fudbalera.

Arbitar iz Jagodine je svirao neverovatan penal za domaći Spartak i usmerio tok meča, međutim, glavno pitanje je kako je on uopšte dobio priliku da bude sudija na ovoj utakmici s obzirom na svoju "blistavu" istoriju.

Pre nekoliko godina je napravio cirkus na meču omladicana Napretka i Jagodine, zatim je primorao i Nenada Milovanovića da povlači svoj tim sa terena, a uspeo je da smešnim crvenim kartonom rasplače Nikolu Anića u derbiju između Vojvodine i Crvene zvezde.

Ali, svakako je njegovo najveće remek delo bio 153. derbi kada je priznao gol Zvezde nakon što je Ruiz iz gol-auta proigrao Gelora Kangu.

Tu se njegov opus ne završava, dobro ga pamte i omladinci Napretka i Slobode, Javora, Radnika, potom drugoligaši ČSK i Dinamo Vranje...

Kada pogledate sve ove snimke, ne možete, a da se ne zapitate kako je moguće da neko dozvoljava ovom čoveku da i dalje sudi, i to u Superligi Srbije, kakva god da je ona?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

175 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: