Nastasić: Nadam se da ću biti spreman za Mundijal

Fudbaler Šalkea Matija Nastasić rekao je da oporavak teče dobro i da se nada da će biti spreman da sa reprezentacijom Srbije nastupi na Svetskom prvenstvu.

Izvor: B92, Beta

Petak, 11.05.2018.

16:45

Nastasić: Nadam se da ću biti spreman za Mundijal
Starsportphoto

"Iskreno se nadam da ću biti spreman za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Radim dva puta dnevno i moguće je da se spremim. Nadam se da će na kraju ispasti dobro za sve. Za sada sve ide po planu", rekao je Nastasić za agenciju Beta.

Nastasić se već četiri i po nedelje oporavlja posle povrede ligamenata kolena.

Prve prognoze su bile da će pauzirati osam do 12 nedelja, ali oporavak teče brže od planiranog.

Matija Nastasić se vratio u Beograd, gde individualno radi sa Andrejom Milutinovićem i očekuje da će već naredne nedelje uhvatiti ozbiljniji ritam.

"U stalnom sam kontaktu sa selektorom Mladenom Krstajićem, koji je razgovarao sa sportskim direktorom Šalkea i upoznat je sa oporavkom koji sam radio u Šalkeu i sa oporavkom koji radim u Beogradu", kazao je Nastasić.

Svetsko prvenstvo u Rusiji počeće 14. juna, a reprezentacija Srbije će prvu utakmicu igrati tri dana kasnije protiv Kostarike u Samari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: