Alves povredio koleno, saigrači utešili navijače Brazila

Brazilskom fudbaleru Daniju Alvesu preti izostanak sa Mundijala u Rusiji zbog povrede ligamenata kolena u finalu Kupa Francuske

Izvor: B92

Sreda, 09.05.2018.

15:12

Alves povredio koleno, saigrači utešili navijače Brazila
Foto: Getty images

Alves se povredio desetak minuta pre kraja meča u kojem je PSŽ rutinski savladao trećeligaša Erbje sa 2:0 u utorak uveče.

U brazilskim medijima vlada pesimizam u vezi sa njegovim nastupom na Svetskom prvenstvu, gde se Brazil nalazi u grupi sa Srbijom, Kostarikom i Švajcarskom.

Prvi pregled otkrio je povredu ligamenta, ali će više biti poznato posle novo u sredu.

U međuvremenu, raspoloženja navijača "Selesaa" popravili su Alvesovi zemljaci i saigračiz iz PSŽ Tijago Silva i Markinjos, koji ga očekuju u Rusiji.

"Video sam ga da lepo hoda, normalno se ponašao. Nisam ga pitao kako je jer smo bili u euforiji zbog trofeja. Kada se malo odmorimo, videćemo kako je, ali normalno je hodao", rekao je Markinjos.

Iskusni desni bek, sa 107 nastupa za reprezentaciju, zadao je veliku brigu selektoru Titeu pred konačan spisak za Mundijal u ponedeljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: